Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar duurzame ontwikkeling? Meld dan uw initiatief aan!

Over uw initiatieven

Als u uw initiatief wilt profileren, neem dan contact met ons op. Bij het plaatsen toetsen wij uw initiatief desgewenst aan de hand van een duurzaam en progressief bedrijfskundig model.


Wij horen graag uw nieuwe of reeds bestaande initiatieven voor duurzame ontwikkeling en circulair ondernemerschap. Uw initiatieven en vernieuwing van de wijze waarop wordt gewerkt, dragen bij aan het realiseren van duurzame ontwikkeling en duurzame productie.

Uw duurzaam innovatieve initiatieven (concepten en projecten) doen er toe. U getuigt van een juiste visie, een juist mensbeeld en invulling van een veranderbehoefte. De meerwaarde die u biedt wordt zichtbaar gedeeld met uw collega MKB ondernemers, uw stakeholders en overheids- en onderwijsinstellingen.


Initiatieven

Wilt u ons ondersteunen met uw duurzaam innovatieve initiatieven en samen met ons werken aan duurzame producten en beter sociaal economische welvaart?

Neem gerust contact met ons op.