MKB CIRCULAIR - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK ® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

123 Duurzame Ontwikkeling

123 Duurzame Ontwikkeling behandelt drie vragen, die duurzame ontwikkeling vertalen naar de praktijk. Wij doen dit vanuit een universeel toepasbaar denkraam, waarbij wordt gekeken welke veranderingen in de toekomst nodig zijn voor bedrijfsontwikkeling. Binnen de randvoorwaarden van uw onderneming. De training dient als opmaat voor de werk- en inspiratiesessie, maar ook zonder deze sessie krijgt u inzicht in welke effecten duurzame ontwikkeling heeft en de waarde die duurzame ontwikkeling creëert.

De training duurt van 12:00 tot 16:00 uur.. De kosten bedragen eenmalig € 495 (2 deelnemers). U kunt zich inschrijven voor de training van februari en maart 2022 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Deze training over duurzame ontwikkeling wordt u aangeboden door MKB Cicrulair in samenwerking met de Structura-Groep


Werk- en inspiratiesessie Duurzame Ontwikkeling

Als ondernemer wilt u zowel een helder beeld hebben van, als een helder oordeel hebben over de bedrijfsontwikkeling van uw onderneming. Echter, hetzelfde geldt voor de persoonlijke ontwikkeling van uzelf, van collega’s en teams om u heen. Als u een goed besluit wilt nemen, zult u voortdurend moeten letten op de interactie tussen de bedrijfsontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Daarbij zijn het de mensen die het dagelijks proces bepalen en de ontwikkelingen dragen. Maak kennis met uw eigen kracht en ontvang het digitale werk- en inspiratieboek.

MKB Circulair heeft in samenwerking met de Structura-Groep een digitaal werk- en inspiratieboek voor MKB ondernemers ontwikkeld. Dit 'ontwikkelboek' bestaat uit een checklist van 9 vragen en geeft inspiratie voor een ontwikkelplan. Beantwoordt u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Beantwoordt u 1 of meer vragen met nee, dan ondersteunt dit werk- en inspiratieboek u in drie stappen hoe u de ontwikkelingen in uw onderneming beter richting kunt geven en probleemoplossend kunt werken.

De inspiratiesessie duurt van 10:00 tot 16:00 uur inclusief lunch. De kosten bedragen eenmalig € 895 (2 deelnemers) Het werk- en inspiratieboek krijgt u dan kosteloos. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek. U kunt zich inschrijven voor de inspiratiesessie van februari en maart 2022 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier.

Deze training over inclusief ondernemen wordt u aangeboden door MKB Circulair in samenwerking met de Structura-Groep. vanuit een universeel toepasbaar denkraam.

MKB Circulair - Samen een economische uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80


MKB Circulair realiseert de economische uitdaging met:

Sociaal naar Werk
MooiSaam
Structura-Groep