MKB CIRCULAIR - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK ® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Waarom MKB Circulair

MKB Circulair is opgericht als dienstverlenend platform voor MKB ondernemers met aandacht voor duurzame ontwikkeling. Door duurzame productie regionaal te stimuleren en circulair ondernemerschap te ondersteunen.


Onze slogan is: 'Samen een economische uitdaging!'. Dit kan alleen door een collectieve manier van denken en doen en zorg te dragen voor een juiste balans tussen bedrijfsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

De definitie van duurzame ontwikkeling is dan ook: ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen*.

Duurzame ontwikkeling leidt onherroepelijk tot betere economische prestaties binnen een organisatie, duurzame productie en beter sociaal maatschappelijk welzijn voor zowel de ondernemer als de medewerkers.

*Definitie Duurzame Ontwikkeling - Wikipedia

Structura-Groep

MKB Circulair vertaalt duurzame ontwikkeling in het (dagelijks) proces met 123 Duurzame Ontwikkeling en dient als opmaat voor onze werk- en inspiratiesessie met het Structura model.

MKB Circulair - Samen een economische uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80


MKB Circulair realiseert de economische uitdaging met:

Sociaal naar Werk
MooiSaam
Structura-Groep