Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar duurzame ontwikkeling? Meld dan uw initiatief aan!

Waarom MKB Circulair

MKB Circulair is opgericht als dienstverlenend platform voor MKB ondernemers met aandacht voor duurzame ontwikkeling. Door duurzame productie regionaal te stimuleren en circulair ondernemerschap te ondersteunen.


Onze slogan is: 'Samen een economische uitdaging!'. Dit kan alleen door een collectieve manier van denken en doen en zorg te dragen voor een juiste balans tussen bedrijfsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

De definitie van duurzame ontwikkeling is dan ook: ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen*.

Duurzame ontwikkeling leidt onherroepelijk tot betere economische prestaties binnen een organisatie, duurzame productie en betere sociaal economische welvaart voor zowel de ondernemer als de medewerkers.

*Definitie Duurzame Ontwikkeling - Wikipedia


MKB Circulair vertaalt duurzame ontwikkeling in beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming met 123 Duurzame ontwikkeling