MKB CIRCULAIR - GA HIER NAAR DE CARRIEREHANDDRUK® - SNELLE TRANSITIE NAAR NIEUWE BAAN OF BIJ PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  • Home
  • Onze specialisten

Onze specialisten

MKB Circulair biedt specialisten om u te ondersteunen bij de implementatie van uw initiatieven. Daarbij kijken we eerst naar uw eigen rol en de mensen, middelen en methoden binnen de eigen organisatie.Maartje Roozeboom

Marketingcommunicatie professional

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Ik help bedrijven om die activiteiten te vertalen naar een eerlijk, stevig verhaal.

Met deze marketingcommunicatie vergroot je je naamsbekendheid, versterk je je duurzame imago en bied je inspiratie aan bedrijven die óók de omslag willen maken.

Mijn naam is Maartje Roozeboom en ik werk inmiddels ruim 20 jaar als marketingcommunicatie professional. Sinds begin 2021 ligt mijn focus op duurzame, sociale en inclusieve onderwerpen. Met die keuze combineer ik mijn kennis van copywriting en zoekmachine optimalisatie met mijn wens om bij te dragen aan een omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Yvonne de Haan

Bedrijfsjournalist

Als bedrijfsjournalist ben ik altijd op zoek naar creatieve en insprirerende oplossingen. Ik ga graag met bedrijven en organisaties in gesprek. Ik ben benieuwd naar de successen, maar nog meer naar de leerervaringen. Zo ontstaat er een eerlijk verhaal. Een verhaal dat inspireert, motiveert en verbindt.

Heb jij een hart voor duurzame ontwikkeling? Zet jij je in voor een circulaire en sociale toekomst en wil je collega-ondernemers inspireren met jouw visie en verhaal? Neem dan contact met ons op.

Mijn naam is Yvonne de Haan en ik werk al ruim twintig jaar als (zelfstandig) tekstschrijver, storyteller en bedrijfsjournalist. De afgelopen jaren heb ik me steeds meer verdiept in de thema’s duurzaamheid, sociale verbinding en vitaliteit, omdat dit de onderwerpen zijn die er toe doen in deze tijd. Ik kan verhalen schrijven en mensen een podium bieden die ook vanuit een diepgewortelde motivatie werken aan die betere wereld. 

MKB Sociaal

MKB Circulair - Samen een econmische uitdaging!

Eekwal 24
8011 LD Zwolle

038 458 00 80

06 48 93 94 79

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk is uw HR-partner en procesbegeleider voor ontslag, ziekmelding en social return. 

Vertrouwen, perspectief en werkgeluk, DAT is ons credo!


MKB Circulair realiseert de economische uitdaging met:


Van traditie naar transitie

MKB Circulair is een onderdeel van MKB in Transitie

Deze website is milieuvriendelijk gebouwd!

Realisatie: Marcel van Jansen ©2023