Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar duurzame ontwikkeling? Meld dan uw initiatief aan!

Kennissessies en trainingen

Kennissessies

Informatiesessie Duurzame Ontwikkeling

Van traditie naar transitie, waar staat u met circulair onderschap?

Wij gaan in op uw beeldvorming over het thema Duurzame Ontwikkeling en bewustwording.

De informatiesessie duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze kennissessie. U kunt zich inschrijven voor de sessies van september, okober en november 2023 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier. Vermeld hierbij CODE INFORMATIESESSIE met de gewenste datum.


Ontwikkelsessie Duurzame Ontwikkeling

Van traditie naar transitie, waar wilt u heen met circulair ondernemerschap?

Voor duurzame ontwikkeling is een veranderbehoefte nodig. Wij gaan in op uw oordeelsvorming over het thema Duurzame Ontwikkeling en gedragsverandering.

MKB Circulair doet dit vanuit een universeel toepasbaar denkraam, waarbij wordt gekeken welke veranderingen in de toekomst nodig zijn voor bedrijfsontwikkeling. Binnen de randvoorwaarden van uw onderneming. De sessie dient als opmaat voor de werk- en inspiratiesessie, maar ook zonder deze sessie krijgt u inzicht in welke effecten duurzame ontwikkeling heeft en de waarde die duurzame ontwikkeling creëert.

De ontwikkelsessie duurt van 12:00 tot 16:00 uur. De kosten bedragen eenmalig € 495 (2 deelnemers). U kunt zich inschrijven voor de sessies van september, okober en november 2023 (reservering) door u aan te melden via het contactformulier. Vermeld hierbij CODE ONTWIKKELSESSIE met de gewenste datum.

Deze sessie over duurzame ontwikkeling wordt u aangeboden door MKB Cicrulair in samenwerking met de Structura-Groep.


Werk- en inspiratiesessie Duurzame Ontwikkeling

Als ondernemer wilt u zowel een helder beeld hebben van, als een helder oordeel hebben over de bedrijfsontwikkeling van uw onderneming. Hetzelfde geldt voor de persoonlijke ontwikkeling van uzelf, van collega’s, medewerkers en teams om u heen. Als u een goed besluit wilt nemen, zult u voortdurend moeten letten op de interactie tussen de bedrijfsontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Daarbij zijn het de mensen die het dagelijks proces bepalen en de ontwikkelingen dragen. Wij gaan in op uw besluitvorming over het thema Duurzame Ontwikkeling met een digitaal werk- en inspiratieboek.

MKB Circulair heeft in samenwerking met de Structura-Groep een digitaal werk- en inspiratieboek voor MKB ondernemers ontwikkeld. Dit 'ontwikkelboek' bestaat uit een checklist van 9 vragen en geeft inspiratie voor een veranderplan. Beantwoordt u alle vragen met ja: dan heeft u een juiste balans tussen bedrijfs- en persoonlijke ontwikkeling. Beantwoordt u 1 of meer vragen met nee, dan ondersteunt dit werk- en inspiratieboek u in drie stappen hoe u de ontwikkelingen in uw onderneming beter richting kunt geven en probleemoplossend kunt werken.

De inspiratiesessie duurt van 10:00 tot 16:00 uur inclusief lunch. De kosten bedragen eenmalig € 895 (2 deelnemers) Het werk- en inspiratieboek krijgt u dan kosteloos. In deze interactieve inspiratiesessie presenteren wij u het ontwikkelboek. U kunt zich inschrijven voor de inspiratiesessie van september, okober en november 2023 (reservering) door u aan te melden via het contactformulierVermeld hierbij CODE WERKENINSPIRATIESESSIE met de gewenste datum.

Deze sessie over duurzame ontwikkeling wordt u aangeboden door MKB Sociaal in samenwerking met de Structura-Groep.


Trainingen