• Home
  • 123duurzameontwikkelling

123 Duurzame Ontwikkeling

In 3 vragen ontwikkelen naar waarde creatie om duurzame ontwikkeling te vertalen in het (dagelijks) proces. En optioneel een inspiratiesessie met ontwikkelboek en certificaat Circulair ondernemer.

Social Media

Duurzaam zijn klinkt zo simpel, maar de toepassing van duurzaam ondernemen in de praktijk is complexer dan het lijkt.

Welke processen binnen een onderneming hebben hier mee te maken? Welke veranderingen kunnen op korte en lange termijn worden doorgevoerd? Hoe dit te stimuleren?

Welke effecten heeft dit? Wat betekent 'duurzaam' binnen de organisatie en op de werkvloer en waarom helpt dit uw organisatie en uw medewerkers te floreren?


Goede vragen waar we u graag bij ondersteunen. Want, duurzame betrokkenheid komt in veel vormen. Circulair ondernemen gaat een stap verder. Dit betekent vernieuwing, investeren in visie en mensbeeld en optimalisatie van MT-beleid.


In 3 vragen ontwikkelen naar waarde creatie. De volgende vragen staan hierbij centraal en dienen als opmaat voor onze inspiratiesessie met het Structura model:

  • Is het proces duidelijk?
  • Is er een veranderbehoefte?
  • Is er een ontwikkelplan?

Wij ondersteunen u graag kosteloos met advies over 123 Duurzame Ontwikkeling en optioneel onze inspiratiesessie met ontwikkelboek en certificaat Circulair ondernemer.

U kunt contact opnemen op 038 792 00 00 of via het contactformulier.


Wilt u meer informatie over waardecreatie, veranderbehoefte en (proces)ontwikkeling? Dan nodigen wij u graag uit voor de gratis workshop met de Structura-Groep.

U kunt contact opnemen op 038 792 00 00 of via het contactformulier.